"Een baby, wat nu?"
Gratis live webinar

Oops, dit webinar is inmiddels voorbij  🙁

bekijk de replay nog tot 12/1 !


Zwanger zijn en een baby krijgen : wat een omwenteling in je leven!

Plots ben je verantwoordelijk voor een klein, kwetsbaar wezentje dat voor 100% van jou afhankelijk is.  Je hebt nog een boel te leren en iedereen geeft goede raad. Als je baby nog wat kampt met ongemakjes of ontroostbaar is, komen vaak de twijfels...


Wat heeft hij toch?
Is dit wel normaal? Doe ik het wel goed?
Waarom kan ik mijn baby amper neerleggen?


"EEN BABY, WAT NU?"GRATIS WEBINAR
LIVE op 4/1/2024 - 20u
(Replay beschikbaar tot 13/1)

De eerste fase met een baby kent pittige uitdagingen. Maar hoe beter je je baby begrijpt, hoe makkelijker het wordt om in vertrouwen te blijven op moeilijke momenten. In dit webinar geef ik je een kijkje door de ogen van je baby, zoomen we in op typische regulatieprobleempjes en vertel ik hoe je je baby een 'zachte landing' kan geven.

Yes, ik wil de replay bekijken!


Wie ben ik?

Ik ben Anja Caers, al 23 jaar baby-osteopate en tevens docent, auteur en spreker. Mijn passie om baby's beter te begrijpen ontstond vanuit mijn eigen zoektocht als mama. Na vele opleidingen en na duizenden baby's te hebben behandeld, begon ik steeds meer typische baby-patronen te herkennen.

Zo vaak dacht ik: "Had ik dat maar eerder geweten!" of hoorde ik: "Je geeft zoveel waardevolle tips! Waar kan ik deze nalezen?", dat ik besloot dit traject te maken.

MIJN MISSIE? Andere ouders de lange zoektocht te besparen die ik zelf maakte als mama. Want je kan zoveel zelf doen, je moet het alleen weten!

Yes, ik wil de replay bekijken!