Behandelingen

Osteopathie, kinesiologie, coaching


Individuele behandelingen

Baby's

Soms heb je het gevoel dat er meer aan de hand is:  je baby huilt bijvoorbeeld erg veel of heeft reflux, zuig- of slikproblemen, felle krampjes, constipatie, voedselovergevoeligheden of eczeem.  Je baby heeft pijn bij bepaalde bewegingen, overstrekt zich fel of heeft een voorkeurshouding. Of hij is gewoon erg rusteloos en doet enkel hazenslaapjes.
In dat geval willen ik en mijn collega's tijdens een consult graag bekijken hoe we hierin iets voor je babytje kunnen betekenen.

Behalve met osteopathie werken we in de praktijk ook met kinesiologie. Zo kunnen we nog gerichter ondersteunen en bekijken of voedingsaanpassingen, bloesems, suppletie een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw kindje.
Daarnaast werken wij met specifieke technieken om overgevoeligheden of allergieeƫn bij moeder en kind te ontstoren.

Zwangeren

Ook als je zwanger bent kan je veel baat hebben bij een osteopatische check-up. Een zwangerschap vraagt immers een grote aanpassing van jouw lichaam. Hoe beter je lichaam in balans is, hoe makkelijker het met deze aanpassingen zal kunnen omgaan. Wanneer er klachten optreden zoals bekkeninstabiliteit, rug- of nekklachten, vochtophoping in de benen, ... kan osteopathie vaak een mooie ondersteuning betekenen. Met name als voorbereiding op de bevalling is osteopathie erg waardevol.
Bewegingsverliezen in het geboortekanaal kunnen een vlotte geboorte in de weg staan.
Hoe meer je lichaam en bekken in vrijheid kan bewegen, hoe vlotter en soepeler een bevalling kan verlopen.


Ons moeder-baby-team

Anja Caers
Osteopathie (baby & kind)  &
Emotioneel lichaamswerk

Kaat Van Hofstraeten
Osteopathie
(Zwangeren, baby's & kinderen)

Gwendolyn Sanders
Osteopathie
 (Zwangeren, baby's & kinderen)

Sabine Wils
Osteopathie
(Zwangeren, baby's & kinderen)

via bovenstaande knop word je meteen doorverwezen
naar de website van het ACVO-Health Centrum te Oostmalle.


Dit vertellen andere mama's

"Anja, wat ben ik blij dat ik op jouw website belandde!
Na weken van aanmodderen bij andere baby-osteopaten, contacteerde ik jou! Meteen na ons eerste telefoongesprek wist ik: "Yes, ik ben eindelijk waar ik moet zijn!" (ook al was het 250 km rijden). Jij gaf me direct de tips and tricks die ik zo broodnodig had.
Wat een transformatie heeft mijn kleine meid doorgemaakt: van een huilerige ongelukkige baby tot een happy bloeiende baby! Deels door jouw capabele handen, maar minstens evenveel door je ongelooflijke kennis, waardevol advies en warm moederhart! Ik kan je niet genoeg bedanken voor al hetgeen jij voor ons al betekent hebt!

Melissa Goditiabois 


"Beste Anja, ik wou u graag nog even bedanken voor uw hulp met ons dochtertje Fay. Onze kinderarts stelde telkens voor een ander papje te proberen, maar achteraf bekeken was dat helemaal overbodig. Ze sliep te weinig, waardoor ze overprikkeld en oververmoeid was. Door jouw tips en behandeling heb ik nu een heel gelukkig babytje en ben ik een smoorverliefde mama. Ik heb als mama echt veel aan uw raad gehad. Zo kwam ik te weten dat het best okƩ was om met mijn gevoelens in de knoop te zitten na een toch wel erg moeilijke zwangerschap. Fay is ondertussen een super vrolijk babytje en we genieten volop. Als er nog andere mama's " in trouble" mijn pad kruisen, kan en zal ik ze maar 1 goede raad geven, eens langskomen bij jou... "

 Kady Braekmans"Ik ben bij Anja terecht gekomen doordat ons zoontje moeite had met stoelgang te maken. Dagelijks krampen, wenen van de krampen... Nu doet ons mannetje iedere dag zonder verkrimpen zijn pampertje vol (Ja, daar kan een mama enorm blij van worden šŸ˜€ ) Hij is nu de hele tijd ons vrolijke mannetje. Ook met het vooruitzicht om zindelijk te worden vind ik dat heel belangrijk dat dit een natuurlijk en pijnloos gebeuren is! Ook achteraf kon ik nog met vragen bij haar terecht. Een dikke knuffel van V! Bedankt Anja, ge zijt top! "

Hanne Mariƫn"Na een zoektocht van verschillende osteopaten bij jou terecht gekomen. Wat een verademing! Een duidelijke diagnose zodat er gericht gewerkt kon worden met mijn zoontje. Na een aantal sessies was zijn blokkade dan ook volledig weg. Ik ben altijd heel graag naar jou gekomen. Je bent zoveel meer dan een osteopate. Ik kon altijd met mijn vragen over slaapjes, over voeding, over gedrag ... bij jou terecht. Die ondersteuning maakt je een stuk zekerder als mama en dat kan je in "moeilijke" momenten soms echt wel gebruiken.

Pegie Smets
"Niet alleen beterde de blokkade in het nekje van ons zoontje, we leerden hem ook beter kennen dankzij Anja. Nu begrijpen we meer signalen, kunnen we zijn gehuil beter plaatsen en er beter mee omgaan. En dankzij Anja bleef ik de borstvoeding volhouden, ook op momenten dat ik er even genoeg van had! Bedankt!"  

Anke Stuer-Jespers
"Heel toevallig kwamen we bij Anja terecht omwille van een sterke voorkeurshouding van ons dochtertje. Al snel bleek dat je bij Anja niet enkel terecht kunt voor de behandeling zelf, maar dat ze zoveel kennis heeft en deelt dat je je als mama ook zekerder gaat voelen. Ze leert je te vertrouwen in je moederinstinct en geeft daarnaast heel praktische tips & trics om met een aantal veel voorkomende 'problemen' om te gaan. En dit allemaal met oprechte bezorgdheid, interesse en empathie."

Birgit Oris

error: Deze content is beschermd