Behandeling

Osteopathie, kinesiologie, coaching


Individuele behandeling 

Als je kindje het moeilijk heeft (fysiek of emotioneel), kan je bij mij terecht voor een individueel consult.
Je baby huilt bijvoorbeeld erg veel, slaapt moeilijk of heeft spijsverteringsongemakken of allergie. Of je kindje zit niet lekker in z'n vel of kampt met fysieke klachten.
Samen bespreken we de voorgeschiedenis en het klachtenbeeld van je kindje en zoeken we uit wat nodig kan zijn om je kindje te ondersteunen.

Behalve met osteopathie werk ik met diverse vormen van emotioneel lichaamswerk: Bodymindwork (Matt Hudson), Psych-K, EFT (Emotional Freedom Techniques), ETT (Emotionele Transformatietechnieken), Matrix Re├»mprinting, en andere methoden. 
Ook voor perinataal trauma (traumatische geboorte/bevallingen, traumatische scheidingsmomenten, vroeggeboorte, scheidingsmomenten,...) kan je bij mij terecht.

Via kinesiologie bepaal ik de prioriteit van behandeling of kan gekozen worden voor bepaalde bloesemremedies of voedingssuplementen.
Ook werk ik met specifieke technieken om overgevoeligheden of allergie├źn te ontstoren.

LET OP: de wachttijd bij mij is lang (tot een half jaar). Als je je aanmeldt voor slaapproblemen, is het daarom aangewezen alvast mijn slaapcursus  te hebben doorgenomen, zodat we tijdens de behandeling meteen naar de kern kunnen gaan. Ook voor andere problemen heb ik diverse cursussen ontwikkeld. Kijk hier voor meer info.

Anja Caers
Osteopathie (baby & kind)  &
Emotioneel lichaamswerk

Dit vertellen andere mama's

"Anja, wat ben ik blij dat ik op jouw website belandde!
Na weken van aanmodderen bij andere baby-osteopaten, contacteerde ik jou! Meteen na ons eerste telefoongesprek wist ik: "Yes, ik ben eindelijk waar ik moet zijn!" (ook al was het 250 km rijden). Jij gaf me direct de tips and tricks die ik zo broodnodig had.
Wat een transformatie heeft mijn kleine meid doorgemaakt: van een huilerige ongelukkige baby tot een happy bloeiende baby! Deels door jouw capabele handen, maar minstens evenveel door je ongelooflijke kennis, waardevol advies en warm moederhart! Ik kan je niet genoeg bedanken voor al hetgeen jij voor ons al betekent hebt!

Melissa Goditiabois 


"Beste Anja, ik wou je graag nog even bedanken voor uw hulp met ons dochtertje Fay. De kinderarts stelde telkens een andere pap voor, zonder resultaat. Ze sliep te weinig, waardoor ze overprikkeld en oververmoeid was. Zelf zat ik met mijn gevoelens in de knoop na een toch wel moeilijke zwangershap. Door jouw tips en behandeling heb ik nu een heel gelukkig babytje en ben ik een smoorverliefde mama. Als er nog andere mama's " in trouble" mijn pad kruisen, kan en zal ik ze maar 1 goede raad geven, eens langskomen bij jou... "

 Kady Braekmans"Ik ben bij Anja terecht gekomen doordat ons zoontje moeite had met stoelgang te maken. Dagelijks krampen, wenen van de krampen... Nu doet ons mannetje iedere dag zonder verkrimpen zijn pampertje vol (Ja, daar kan een mama enorm blij van worden ­čśÇ ) Hij is nu de hele tijd ons vrolijke mannetje. Ook met het vooruitzicht om zindelijk te worden vind ik dat heel belangrijk dat dit een natuurlijk en pijnloos gebeuren is! Ook achteraf kon ik nog met vragen bij haar terecht. Een dikke knuffel van V! Bedankt Anja, ge zijt top! "

Hanne Mari├źn"Na een zoektocht van verschillende osteopaten bij jou terecht gekomen. Wat een verademing! Een duidelijke diagnose zodat er gericht gewerkt kon worden met mijn zoontje. Na een aantal sessies was zijn blokkade dan ook volledig weg. Ik ben altijd heel graag naar jou gekomen. Je bent zoveel meer dan een osteopate. Ik kon altijd met mijn vragen over slaapjes, over voeding, over gedrag ... bij jou terecht. Die ondersteuning maakt je een stuk zekerder als mama en dat kan je in "moeilijke" momenten soms echt wel gebruiken.

Pegie Smets
"Niet alleen beterde de blokkade in het nekje van ons zoontje, we leerden hem ook beter kennen dankzij Anja. Nu begrijpen we meer signalen, kunnen we zijn gehuil beter plaatsen en er beter mee omgaan. En dankzij Anja bleef ik de borstvoeding volhouden, ook op momenten dat ik er even genoeg van had! Bedankt!"  

Anke Stuer-Jespers

error: Deze content is beschermd