Help jij de inzichten van Happybabycoach mee verspreiden?


Ben je ook zo enthousiast bent over de cursussen van Happybabycoach? Wat zou het dan fijn zijn als je mee deze inzichten wil helpen verspreiden in jouw netwerk! Samen kunnen we immers nog veel meer jonge ouders bereiken, hen ondersteunen met praktische tips en helpen bij alle twijfels en onzekerheden.
We beseffen dat dit van jou ook tijd en energie vergt, waarvoor we je graag willen bedanken.

Daarom willen we je graag een unieke link geven (die gekoppeld is aan jouw account), waarmee we met veel plezier 20% aan je afstaan.

Een andere mogelijkheid is te werken met een kortingscode, waarbij je zelf de korting voor je patiënt bepaalt:  

  • 20% - De patiënt krijgt 20% korting, jij ontvangt geen commissie.
  • 10% - De patiënt krijgt 10% korting, jij ontvangt 10% commissie.
  • 5% - De patiënt krijgt 5% korting, jij ontvangt 15% commissie.


De keuze is volledig aan jou. 

OPGELET: als je kiest om met een kortingcode te werken, valt jouw commissie terug naar het percentage dat je hebt gekozen, OOK als mensen enkel de link volgen en hun kortingcode niet gebruiken.

Hoe gaat dit praktisch?

1. Via het formulier op deze pagina, meld jij je aan als promotor. Als je graag met de korting werkt, duid dan even aan welke verdeelsleutel je verkiest. 

2. Wij maken een account voor je aan. Met dit account krijg je toegang tot het een apart gedeelte op deze website. Daar vind je je links om te delen en de code waarmee jouw mensen korting kunnen krijgen. Je krijgt deze informatie via email.

3. Je krijgt van ons de nodige informatie in verband met de uitbetalingen van eventuele commissie aan het einde van de maand. Hiervoor werken wij met een online systeem. Verdere instructies volgen nog.