Hey, LEUK DAT JE ER BENT ​!


SIGNALEN BIJ BASISBEHOEFTEN

SIGNALEN BIJ ONGEMAKKEN


WAT ALS DE SIGNALEN NIET ZO DUIDELIJK ZIJN?


​​Soms zijn de signalen van je baby erg duidelijk en weet je precies wat je kan doen om tegemoet te komen aan je baby's behoeften. ​ Op andere momenten is het een stukje moeilijker...

* Want wat als je kindje een hele dag door hongersignalen geeft? Kan je hier dan altijd op ingaan of zou je zijn spijsvertering hiermee kunnen belasten? Hoe weet je eigenlijk of je baby teveel of te weinig eet als je op vraag wil voeden?
* Of wat doe je als je merkt dat je kindje duidelijk moe is, maar desondanks de slaap niet kan vatten? Of lekker indommelt maar veel te snel terug wakker schrikt?


Om je hierbij te helpen, heb ik
H​APPY BABY WIJZER ontwikkeld, een online zelfhulpgids voor mama's.
Het programma bestaat uit 20 modules., waarin ik je stap voor stap meeneem in de wereld van je kindje: via tekst en filmpjes leg ik je uit hoe je baby functioneert, wat een gezond ritme is voor een pasgeborene wat slaapjes en voedingen betreft en wat je kan doen als het ritme een beetje zoek is.
Vanuit mijn 20 jarige ervaring als baby-osteopaat geef ik je tips bij de meest voorkomende klachten, zoals krampjes, reflux, eetproblemen, onrust, slecht slapen. Klik
hier voor meer info.Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen bij Happybabycoach en als eerste blogs, filmpjes of tips in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!