Waarover gaat het? - Happybabycoach


​LEUK DAT JE ER BENT ​!


​Als je baby huilt, wil je natuurlijk heel graag weten  wat er scheelt... en natuurlijk kan je baby het nog niet ​vertellen.
​Toch kan je uit ​de specifieke lichaamstaal en de manier waarop ​je kindje huilt vaak al heel ​veel afleiden.
​Wanneer je je baby goed observeert en zijn signalen ​leert interpreteren, wordt het ​steeds makkelijker om in te spelen op zijn specifieke behoefte. Hieronder vind je enkele typische baby-signalen.


SIGNALEN BIJ BASISBEHOEFTEN

SIGNALEN BIJ ONGEMAKKEN


WAT ALS DE SIGNALEN NIET ZO DUIDELIJK ZIJN?


​​Soms zijn de signalen van je baby erg duidelijk en weet je precies wat je kan doen om tegemoet te komen aan je baby's behoeften. ​ Op andere momenten is het een stukje moeilijker...

* Want wat als je kindje een hele dag door hongersignalen geeft? Kan je hier dan altijd op ingaan of zou je zijn spijsvertering hiermee kunnen belasten? Hoe weet je eigenlijk of je baby teveel of te weinig eet als je op vraag wil voeden?
* Of wat doe je als je merkt dat je kindje duidelijk moe is, maar desondanks de slaap niet kan vatten? Of lekker indommelt maar veel te snel terug wakker schrikt?

* Of wat als je baby echt ontroostbaar blijft huilen en je hem op geen enkele manier lijkt te kunnen troosten? Wil dat dat zeggen dat er iets ernstigs aan de hand is en wat kan je op zo'n moment best doen?


Om je hierbij te helpen, heb ik
H​APPY BABY WIJZER ontwikkeld, een online zelfhulpgids voor mama's.
Het programma bestaat uit 20 modules., waarin ik je stap voor stap meeneem in de wereld van je kindje: via tekst en filmpjes leg ik je uit hoe je baby functioneert, wat een gezond ritme is voor een pasgeborene wat slaapjes en voedingen betreft en wat je kan doen als het ritme een beetje zoek is. ​Ik ga dieper in op typische baby-ongemakjes en geef bruikbare tips die je zelf kan toepassen, maar geef ook aan wanneer je hulp nodig hebt van een professional, zoals een arts, een lactatiekundige, een osteopaat,...


H​APPY BABY WIJZER​, de unieke online zelfhulpgids doorheen de eerste ​periode ​met je baby, boordevol informatie over je baby's ontwikkeling, slaapjes en voedingen.
Met ​bruikbare tips bij ​probleempjes zoals krampjes, reflux, slaapproblemen of eetmoeilijkheden​.


Kijk hier voor meer info.​​Dit ​programma is ontwikkeld door 
Anja Caers, osteopate, vanuit haar ​20 jarige ervaring in het werken met baby's.Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen bij Happybabycoach en als eerste blogs, filmpjes of tips in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!