december 1, 2019

Anja Caers

Word je meter/peter, oma of opa? Of bevalt je zus of beste vriendin binnenkort? Dan wil je liever niet het zoveelste kruippakje, speelgoedje of knuffeltje cadeau doen of - geeuw - de pamperrekening mee helpen aanvullen. Met een cadeaubon voor  "HAPPY BABY WIJZER" heb je een waardevol geboortecadeau dat de mama (in spe) bijzonder leuk zal vinden!

More...

Anja Caers: "Als osteopate werk ik ruim 20 jaar met baby's met krampjes, reflux of slaapproblemen. Het valt me op hoeveel misverstanden er nog bestaan over baby's. Als een baby wat last heeft van huilgedrag, krijgen moeders langs alle kanten 'goede raad', die vaak zĆ² tegengesteld is dat ze door het bos de bomen niet meer zien. 

Ik merk in mijn praktijk hoe blij moeder altijd zijn als ze meer inzicht krijgen in het functioneren van hun baby. Met duidelijke informatie durven ze meer te vertrouwen op hun moedergevoel en weten ze beter wat te doen bij ongemakjes of slaapproblemen. Doorheen de jaren kreeg ik steeds vaker de vraag:


"Je geeft zoveel nuttige inzichten en tips, 
kan ik die ergens nalezen?"

Helaas was er nooit echt Ć©Ć©n boek waarin alle tips en inzichten verzameld stonden. Zo groeide het idee mijn praktijkervaringen te bundelen en ontwikkelde ik HAPPY BABY WIJZER, een superhandig online programma voor jonge ouders, boordevol inzichten en tips die elke mama eigenlijk vanaf het begin zou moeten weten... het zou zoveel twijfels en ongerustheid kunnen besparen!

Er is zoveel niet geweten. 
Meestal gaat het om kleine, simpele tips die toch een wereld van verschil kunnen maken...

Liesje Boonen, kinesiste: "Happy Baby Wijzer heeft voor ons een heel groot verschil gemaakt! Het heeft ons geholpen om ons kindje beter te leren kennen en twijfels en ongerustheid weggenomen wanneer deze de kop op staken! Ook professioneel ga ik dit aanraden bij mijn eigen patiĆ«nten!!  

(Lees hier meer reviews op de facebookpagina).

Wat houdt dit programma in?

Het programma bestaat uit 20 modules met tekst en filmpjes die je kan bekijken op je iPAD, mobiele telefoon of computer. Alle onmisbare 'BABY-BASICS' , komen aan bod: je leert over de ontwikkeling, voedingen, slaapjes, emotionele en fysieke basisbehoeften van baby's. Je krijgt bruikbare en praktische tips aangereikt rond de meestvoorkomende baby-ongemakjes zoals reflux, krampjes, huilen, slaap- of eetmoeilijkheden. Natuurlijke en simpele tips, die vaakt e weinig gekend zijn maar wel een wereld van verschil kunnen maken. Hier kan je meer lezen over Happy Baby Wijzer.

Het programma wordt intussen gebruikt en geadviseerd door diverse zorgprofessionals in Belgiƫ en Nederland zoals (kinder)artsen, vroedvrouwen, osteopaten, kinesisten,...

Maaike Cornelis, KNO-arts: "Zelf ben ik arts, maar de expertise en kennis van Anja is van onschatbare waarde. Anja heeft het leven ons dochtertje (en van ons) enorm veranderd. Ze heeft van een slapeloze huilbaby de meest 'happy baby' gemaakt. Happybabycoach is een zeer terechte naam!

 (Lees hier alle reviews op de facebookpagina).

Superleuk geboortecadeau !

Ben je op zoek naar een uniek geboortecadeau voor je zwangere of pasbevallen vriendin, dochter of zus? Dan ben je met Happy Baby Wijzer verzekerd van een origineel en bijzonder waardevol geschenk waar de ouders (in spe) erg veel plezier aan zullen beleven!  


Nu bestellen? Meteen in je mailbox!

Je betaalt 79 euro voor een jaarabonnement op 'Happy Baby Wijzer'.  Kies je voor een cadeaubon, dan krijg je deze meteen na betaling in je mailbox. Je kan hem vervolgens afprinten en inpakken om aan de ontvanger te geven. 

Is de geboorte nog niet voor de eerste maanden?
Geen nood! De bon wordt pas geactiveerd wanneer de ontvangster zich aanmeldt voor toegang. Je kan de bon hier bestellen.

Woon je in de buurt van Oostmalle?
Dan kan je natuurlijk altijd een cadeaubon komen afhalen (Turnhoutsebaan 34, Oostmalle). Mail in dat geval even naar info@happybabycoach.com.

Anja Vermeire: "Anja is veel meer dan een osteopate. Ze is een allround baby-specialiste die nuttige tips geeft en hulpmiddelen aanreikt die echt helpen! Ik heb enorm veel van haar tips geleerd. Onze Willem is helemaal tot rust gekomen en opengebloeid!"

(Lees hier meer reviews op de facebookpagina).


Voorproefje zien?

Wil je graag een klein voorproefje van het programma bekijken, dan kan je hier gratis het webinar 'Een baby, wat nu?' bekijken.

Meer recensies lezen?

Lees hier wat andere mama's te vertellen hebben over hun ervaringen met Happy Baby Wijzer of Happybabycoach.

Even een kijkje nemen in het programma?

Hoe dan ook, ik wens je hƩƩl veel plezier straks met de geboorte van de kleine spruit!

Anja Caers, Osteopaat D.O.
Docente 'Osteopathie bij baby's & kinderen', Panta Rhei Osteopathie, Nederland.
Auteur van de online cursussen:
"Happy Baby Wijzer" (0-4 m) en Liefdevol Zelfstandig Slapen (4m - 4 jaar).

Nood aan concrete tips & handvatten

om je baby, peuter of kleuter beter te begrijpen?

Online cursus (0-4m)

DĆ© "baby-handleiding" die je een hoop zoekwerk zal besparen, boordevol inzicht in je baby en alle belangrijke 'baby-basics' die elke ouder van bij de start zou moeten kennen. Een cursus die warm wordt aanbevolen door artsen, vroedvrouwen & osteopaten.

Online cursus
(4m - 4 j)

Hoe kan je werken aan een betere en minder afhankelijke slaap als je NIET houdt van strenge slaaptraining en cry-it-out/controlled cry-methodes?  Video-cursus voor ouders van kindjes van 4 maanden tot 4 jaar, die op zoek zijn naar milde handvatten om hun kindje te helpen slapen, vanuit verbinding.

Stap voor stap en vol vertrouwen zonder tutje of duim!  Met oefeningetjes om de zuigreflex te helpen integreren en voorbeelden van verbindend spel om emotionele spanningen te helpen loslaten die rond dit gebeuren kunnen hangen.

Verwante berichten
Wanneer stop je best met het tutje/speentje?
De geboorte van een microbioom
Mijn baby heeft een plat achterhoofd!
Tips bij een afgeplat hoofdje
Een voorkeurshouding aanpassen
Mijn baby heeft een voorkeurshouding
Over mij

Als osteopate begeleid ik ruim 20 jaar moeders en baby's bij kleine en grotere baby-probleempjes zoals slaapproblemen, spijsverteringsproblemen (reflux, darmkrampjes, borst/fles-voedingsproblemen, overgevoeligheden & allergieƫn) onrust en huilgedrag.

Daarnaast ben ik sinds 2006 docente aan de opleiding "Osteopathie bij baby's & kinderen' bij Panta Rhei, Nederland.

Samen met mijn man, Patrick heb ik 3 dochters.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Deze content is beschermd